Bouwmarkt Raven Musselkanaal de bouwmarkt voor de

Kanaalstreek en de Drentse Monden


 Adres   Kluswijs Raven, Open Einde 10, 9581AM, Musselkanaal, 0599-412314

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Google Bookmarks

BOUWMARKT

RAVEN

Dagelijks 8:15 open

Ma

DI

WO

DO

VR

ZA

8:15 - 18:00

8:15 - 18:00

8:15 - 18:00

8:15 - 21:00

8:15 - 18:00

8:15 - 17:00

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Is uw woning veilig?

Veel mensen, en waarschijnlijk ook denkt de woning waar men in woont voldoende veilig is, of geeft als reactie “er valt bij mij toch niets te halen” “Ach dat overkomt mij niet” Helemaal mis, want wanneer heeft u voor het laatst gekeken of er op uw deuren en ramen de juiste sloten zitten, en wat 10 jaar geleden als voldoende inbraak werend bekend stond, voldoet dat nu nog? Ook de inbreker leert iedere dag en bedenkt nieuwe inbraak methoden.
En ja het kan u net zo goed als uw buren overkomen dat er ingebroken wordt, en ja een inbreker breekt ook in als u denkt er valt niets te halen, want dat weet hij/zij niet.

Naast de nodige schade aan gestolen goederen is er ook schade aan uw woning. Een inbreker haalt doorgaans uw hele woning overhoop op zoek naar iets van waarde. En daarnaast is de kans groot dat u zich niet meer veilig voelt in uw eigen woning. Onderschat de emotionele schade niet.

Uw woning voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen ?

Daar kunnen wij voor zorgen. Wij lopen samen met door uw woning en zullen alle ramen en deuren controleren. We kijken of deze nog voldoen om in aanmerking te komen voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo niet dan zullen wij de nodige aanpassingen voor op op offerte zetten. Indien u hier mee akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag. Nadat alles geplaatst is Zal dit officieel gekeurd worden, en dan zult u het certificaat ontvangen.

Naast het voordeel die dit misschien bij uw verzekering kan opleveren, is het zeker zo dat de inbreker hierna liever uw woning voorbij gaat.
En nog belangrijker, u voelt zich een stuk veiligere in uw eigen woning.

Politie keurmerk veilig wonen adviseur

Test uw kennis over inbraak.

U zult verbaast zijn hoeveel u nog niet weet. Doe de check op de website Politie Keurmerk Veilig Wonen
Op deze site staat veel meer interessante informatie